Friday, November 25, 2011

Editing Addict !!


Well...gambar ni agak simple. tapi sumpah aku suka gambar ni ! Ok...Muka aku serius, memang betul aku suka, bye !

Monday, November 14, 2011

Pok Pek Pok Pek

Syukur, Bintulu oh bintulu..sampai jugak untuk kali ke berapa entah, aku pun da lupa. Sebelum aku chaw dari semenanjung. Macam-macam perangai aku tengok kt airport. Kt ats kerusi, atas lantai, tepi dinding ramai orang yang tak dikenali tidur untuk tunggu flight. Yang tak boleh bela nya, Ada mat salleh baring superman dekat dgn plug bukan tu je, dekat je dengan kiosk check-in, orang nk bratur kt situ pun da rasa lain mcm, tmsuk la aku. Dia charging kt situ sebab nak main iPhone dia smbil charging. Fuhh...Selamba badak je ko mat salleh. Mcm badak lah, berendam kt lubuk lumpur pastu usha je dgn muka innocent kt orang yang lalu-lalu. BOoo~

Dah nama pun airport, semua benda tu da biasa. Sedangkan kt terminal bas pun ada orang tidur,apa lagi airport.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Pejam tak Pejam juga lah, dah masuk semester 4. Harini hari 1st and kelas 1st untuk semester 4. Aku agak suka la sem 4, kelas tak padat sangat macam sem 3 lepas. Bila sebut sem 4 je, aku fikir kt celah-celah otak aku ni. lagi 2 sem je aku da nak habis diploma. Agak excited jugak lah. weee~
Azam sem 4 aku rasa macam sama je. wuuuu~ k bye.

Thursday, November 3, 2011

Aktiviti Harian.


Mood : Rock n RoLL !

Entah..tetiba je aku bukak youtube teringin nak layan lagu cegitu. emm....layan je.

*****

Pelik tak Pelik lah...Aku cuti sem ni, tak habis mengadap lektop je. (lappy nama comel dia). On9,main game...emm...Stalker-stalker. Kah Kah Kah..aku suke stalker. lagi-lagi yang ada kaitan dengan aku. ececehhh..

Ala...bukan kat rumah je aku rajin mengadap kotak hitam aku nih(lappy). tapi kt hostel pun sama juga. tu yg pointer macam tak best je tengok. *jaw on floor*

Emm..tak ada pun kat post ni. tak tau nak cerita apa lagi dah. haha. Mula la merapu cam penyapu,main sapuuu je. huuu~

On9, Game, memang aktiviti wajib tiap2 hari lah. Korang pun mesti jugak kan.....Aku tauu.

Ok lah Ahjumma, Ahjusshi. Bubye !


Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget