Saturday, February 2, 2013

Lambir National Park Miri, Sarawak.

Miri ohhh Miri. For ur Information, Sarawak ni punya negeri saje dah besar semenanjung. Tu yg kitorang tak larat nak travel gile-gile. Nak kena ada kereta Hummer utk redah2 segala jalan baru best. hehehe.

Dah dok praktikal kt Miri , so gunalah masa yg ada untuk godek2 tempat yg best2 utk pergi. Mcm bulan lepas kitorang satu rumah gerak pergi Lambir National Park kat jalan Bintulu - Miri. 
Sampai-sampai je kat sana, terus beli tiket. RM10 sahaja. Mahal ? Tak berbaloi ? 

Ehhhhh ~ Berani korang kata tak berbaloi. Benda sihat, benda natural mestilah berbaloi-baloi. Daripada korang beli ROKOK sekotak RM10 lagi lah. Haprak ! 

First of all, korang semua kena hiking dulu , berjalan kaki untuk pergi ke satu satu destinasi. Kat dalam tu ada 3  tempat Air Terjun. Yang aku pergi ni, Latak Waterfall, antara air terjun yg paling dekat daripada pintu masuk Lambir National Park. 



\



Thats me =) Waktu ni dah petang, semua dah siap2 packing semua nak balik. tinggal geng kitorang dan Omputih tu je.


Gadis-gadis air terjun tu la yg buat kitorang tambah semangat nak mandi ni.
kuikuikui.
Thats why every shop or restaurant MUST have a girls workers as worker or waitress to attract customers. =)



Korang nampak apa yang tulis kat situ ?
Kalau korang berani cm pokok ni.
Try lah.

Sarawak is the best flora and fauna
Full of Ethnics and Tradition

3 comments:

krunch2sa said...

AWESOME!!!

AiSyA LiEzA said...

tampar hantu?? :O smpat tampar x?? ngeee~~

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget