Sunday, April 15, 2012

TGV Cinema Sunway Piramid : Beans Seat.





Wahhh...Tekezutt aku tengok kerusi dia macam ni.
Kerusi baru wujud dekat
TGV SUNWAY PIRAMID

Boleh tidur nih, tak terlayan wayang kalau aku dapat kusi ni. ZzZzZzZz ~~
Kerusi ni actually di isi dengan kacang2 kalau tak silap. Sebab nama mat salleh krusi nih,
"Beans Seats"
|Beans = Kacang |
Nampak macam boleh duduk baring tidur apa semua..kan kan.
tapi seat ni actually bole muat 3 orang, tapi utk 2 orang je. Couple seat lah katakan.

Tak ada la mahal sangat, member2 aku cakap.
Dalam RM19 da bole baring2 kt krusi bean bean ni.

Its better for comfort watching.
or something else. erhh.
Positive positive.
Tidur yang nyenyak
hehe
=)

26 comments:

Saddila said...

hawhawhaw think positive. hawhaw

dah macam tilam dah tu. kompem2 bila berdua sgt seronok. kah kah kah

ZaroL said...

Sukeee ea dilaaa~ haha

C i k P i p i T e m b a m said...

hahahah positif eaa.. kene cuba ni. wakakaka... nak pergi la :p

Munirah Shamsudin said...

BEST THING EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CUBA LAH KALAU ADA DEKAT SEKOLAH BESTNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D *capslock eksaited, okbai*

lisa said...

Cantiknya kerusi tu.nampak empuk aduih kalau tengok wayang sorang2 memang tertidur la jawapnye ^,^

TiraPengemis said...

jom!!! zarol banjew....hahhaa

YaNa Yassin said...

waah, best nie. boleh try klu ada duit "terpijak" ler,.. hihiihi :))

amercorner.blogspot.com said...

waseeehh :D ni baru lah best tengok wayang :D sambil2 tu tegoleng2 mcm kat rumah sendiri :D

done follow you

Nurul Akmal said...

Wah bukan main lagi... Ni bukan nak tgk wayang... Tapi mesti tertengok org buat wayang... Hehehe

ZaroL said...

haha..tertengok yee. lalala~

kak ina kl said...

alahai ada yang tertidur nyenyak kang bila tenguk wayang..bahaya gak ni sebab takut ramai yang buat wayang..

krunch2sa said...

bean seats tu mmg best...tp kalo bayar mahal2 semate2 nak tido baek takyah....kan?

ZaroL said...

Krunch2x...Btol2. tidur kat rumah lagi best. Ni just nk comfort bila tgk wayang. =)

Camy said...

i still never try ebfore hahah

DsCaRNiA NaDiA said...

wah!! nice.. elak nak tengok.. kita pulak yang diwayangkan.. hehe

PotiaCasaDelarossa said...

DARI: SADILA
hawhawhaw think positive. hawhaw

dah macam tilam dah tu. kompem2 bila berdua sgt seronok. kah kah kah..

AKU: aku x-cited giler bila baca komen ni... hakahak... kena kuat iman klu dtg sini... klu x ... ramai yg beli tiket bkn untuk tgk wayang tp pegi buang wayang... sedangkan kerusi kecik pon ada yang wat wayang...kepala tgk screen tp tangan kat mana???? tolong jawab???
p/s: aku penah tgk aksi ni.. kira pakage tiket wayang aku sbb ada ADDON hahhaha..

cik kiwi's said...

perghhhh!!!!. nampak macam empuk!!. nak pegi..nak pegi!!!!

xila riston said...

boleh lah main ramas2 ....ramas kerusi tu nk cri kacang...hahaha

✰ BbyzyЯaRoxx ✰ said...

nak wat wayang pong senang :p :p

eLL said...

aik..seat baru..boleh tertido tgk wayang mcm ni..something else? hehehe think positive

Nisa said...

Lagi ramai orang yang suka masuk wayang kalau begini.

Eyka said...

syok buat wayng ni..bhahaha :P

ZaroL said...

Ekekekeke~ Mcm pernahhh je, =P

EYFAalias said...

serius?

aswadz said...

kalo tgk citer bosan, at least bole tdo. untung laaa...

Anonymous said...

hey pelangianoy.blogspot.com owner found your website via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your website http://mass-backlinks.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer most cost effective services to increase website traffic at this website http://mass-backlinks.com

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget