Friday, April 6, 2012

Baru Sedar Isteriku ---> LELAKI


KUALA LUMPUR: Selepas setahun melayari bahtera perkahwinan, barulah si suami mengesyaki isteri ketiganya, pengusaha butik kecantikan adalah seorang lelaki.

Ini menyebabkan bekas dekan di sebuah institusi pengajian tinggi awam, Dr Bahrom Sanugi, 61, memfailkan faraq (membubarkan perkahwinan) dengan Sri Wani Choo Abdullah, 37.

Peguam Syarie, Muhammad Hafiz Ab Rashid yang mewakili Bahrom memberitahu wartawan di Mahkamah Tinggi Syariah di sini, semalam, Bahrom selaku plaintif memfailkan permohonan faraq itu pada 17 Januari 2011 di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur.

Katanya, anak guamnya juga hanya menyedari dia mengahwini seorang lelaki pada penghujung 2010 iaitu setahun selepas mereka berkahwin di Songkhla, Thailand, 19 Ogos 2009.


Anak guamnya turut mempunyai bukti, termasuk sijil lahir serta nombor kad pengenalan Sri Wani yang menyatakan dia adalah lelaki berdasarkan nombor terakhir iaitu nombor ganjil.


SUMBER

* * * *

*agagagaga. Apa ke pelik setahun dah bersama baru perasan isteri dia laki laki. Haiiyaaa..ammaa apppaaa. Tu la, mungking dia amalkan sgt tips "muka tak cantik takpe, Lampu boleh tutup." (-_-)
2 comments:

nia marlissa said...

nak kata xde pengalaman dah ade 2 istri , ni yg ke3 .. pelik

ZaroL said...

Kan? tu la yg pelik nyaaa...

Macam-Macam Ada~