Friday, April 6, 2012

RM150.00 Cash | Give Away From lidarahim.com

Harini gua join Give Away dari Kak LIDA RAHIM, apa yang aku tertarik kat GA akak ni, dia bagi cash. weweweweewe.
Walaupun tak banyak...apa salahnya mencuba kan. Then...dapat jugak kenal2 dengan diorang semua. Yooo~!


Oke hadiah adalah berjumlah RM150 tunai akan diagih-agihkan sebegini :

Hadiah Utama : 1 orang x RM50.00 tunai

Hadiah Kedua : 2 orang x RM30.00 tunai

Hadiah Ketiga : 2 orang x RM20.00 tunai

Hadiah Saguhati x 10 orang

(Harap-harap adalah 15 orang yang join hehe)

So, macam biasalah kan, mesti ada syarat-syaratnya iaitu :-

1. Sediakan satu entri khas yang bertajuk : :: RM150.00 Cash | Give Away From lidarahim.com :: dan linkkan ke entri ini

2. Copy & paste senarai hadiah di bawah ini ke dalam entri kamoo-kamoo.

Hadiah Utama : 1 orang x RM50.00 tunai Hadiah Kedua : 2 orang x RM30.00 tunai Hadiah Ketiga : 2 orang x RM20.00 tunaiHadiah Saguhati x 10 orang

3. Terbuka kepada blogger warganegara Malaysia sahaja.


4. Nak follow blog ini dialu-alukan tetapi tidaklah diwajibkan. Tapi make sure la masa pengumuman pemenang nanti dapat alert dan beri feedback dalam masa 3 hari selepas pengumuman dibuat. Lepas 3 hari tak der feedback, automatik LR akan buat cabutan baru untuk pemenang baru k.


5. Nak tag kawan-kawan juga dialu-alukan tapi tidaklah diwajibkan.


6. Tinggalkan link lengkap entri kamoo-kamoo di ruangan komen entri ini. Oh ya.. letakkan sekali ID facebook atau alamat emel untuk mudah dihubungi nanti.

7. Tarikh tamat GA ini pada 07.05.2012 jam 12.00 tengahari.


Sudi-sudikan join ye

Nak join, Klik SINI

2 comments:

MaYa MustWany said...

gud luck zarol ^^

Lida Rahim said...

Assalam Zarol,

Terima kasih join GA dari akak. Gud luck!

Tapi Zarol tak bagi id fb/emel add huhu.. nanti bagi yer? tq

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget