Saturday, April 14, 2012

Mari Berpanggung Wayang : BATTLESHIP



Hai guyss...Hi gurll...Fuh Fuhh. ( fuh fuh da macam jampi lak)

Hari Sabtu..Pagi2 hari lagi aku dah bersiap-siap nak pergi Mid Valley. Tengok wayang la katakan, tapi da nama pun pergi Key Ell masa hujung minggu. Hamekk...Beratur punyala panjang. Nsib baikla aku datang awal jugaklah. Dapat beli tiket sebelum habis kan.

Tiket2 movie lain yang dah habis, ada seorang akak yang agak kelam kabut dan nak cepattt je. Buat announcement dengan kuat sekuatnya volume dia. Perghh...satu Mid Valley bole dgr kott. Gile perit telinga aku sampai keluar taik telinga. Tapi bagus jugakk....tak pekak dah aku lepas taik telinga aku keluar ketul2. *erghhh ~

BATTLESHIP


  • 4 Bintang aku bagi dari 5 Bintang.
  • Jalan cerita dia memang best dari awal sampai akhir.
  • Ada jugak lawak2 so, tak ada la boring sangat.
#Hati senang, Hati gembira.

7 comments:

mizsfatima said...

4 bintang jer. my friend pergi tengok terus kasi 4.80 bintang. best ea... next week nak p tengok jugak lar.

ascil.punye.lah said...

lama gila tak tngok wayang.cerita terbaru kat wayang pon tak amik tau.hha.

sis92 said...

wah nak tengok jugaklah cmni, ramai kata best :D

ZaroL said...

Jom2 tgk ~~!

TiraPengemis said...

xajak kitew pon!!!

cik kiwi's said...

kalau aku balik cuti bulan 5 ni. ade lagi tak citer ni eh weh?

ZaroL said...

aderr lagi cik kiwi =) smpai awal bln je kot.

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget