Saturday, February 2, 2013

Ubat Kutu Kutu Kepala !

Fuhh...Bismillah. Assalamualaikum.

Dah lama aku tak updated blog kesayangan aku ni. mau jd debu haprak . Yela, nak buka lappy pn dah jarang-jarang. Apatah lagi nak update blog kan. So, jom lah lepak kt sini jap. Mai maiiii...jgn malu malu naa.

Kepala korg confirm punyalah banyak kutu, banyak kelumumur semua. eee~ sama je kita. Soooo, the solution is, im going to SALOONNN ! with one of my friend, now he being my housemate , we are practical together at Miri. =)



Yeahhh ! Look at my hair (speaking habis naaa)




Da mcm rupa singh da aku nengok. haiiyaa...amaaa..apaaa.



His name is Zharifer El. One of my housemate at Miri during Practical.
Nak jugak tu Hair Wash. Da nama pun housemate an, sorg buat, semua nk buat.


Tadaaaaa ! Nak tunjuk rambut tak boleh. aurat aurat !





2 comments:

krunch2sa said...

syok btol dpt pegi saloon~

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget