Thursday, November 3, 2011

Aktiviti Harian.


Mood : Rock n RoLL !

Entah..tetiba je aku bukak youtube teringin nak layan lagu cegitu. emm....layan je.

*****

Pelik tak Pelik lah...Aku cuti sem ni, tak habis mengadap lektop je. (lappy nama comel dia). On9,main game...emm...Stalker-stalker. Kah Kah Kah..aku suke stalker. lagi-lagi yang ada kaitan dengan aku. ececehhh..

Ala...bukan kat rumah je aku rajin mengadap kotak hitam aku nih(lappy). tapi kt hostel pun sama juga. tu yg pointer macam tak best je tengok. *jaw on floor*

Emm..tak ada pun kat post ni. tak tau nak cerita apa lagi dah. haha. Mula la merapu cam penyapu,main sapuuu je. huuu~

On9, Game, memang aktiviti wajib tiap2 hari lah. Korang pun mesti jugak kan.....Aku tauu.

Ok lah Ahjumma, Ahjusshi. Bubye !


No comments:

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget