Saturday, August 6, 2011

Happy Wheel Game. [18SG]

huh ! da lama aku xmengupdate blog nih..mane x nyer ! syok habis aku main game Happy Wheels ni xhenti2..haha. memang giler SG SG HARDCORE lah game nih. name je happy game tp putus kaki tgn suma ade. Grafik game ni ala-ala kartun happy tree friends tu. BTW, game ni tak sesuai lah untuk kanak2. Too Cruel ! haha.

Lawak gile larh main game nih. kering airliur nak ketawa2. haha.. em, game ni ada byk character. OKU naik kerusi roda, orang tua naik scooter..bukan scooter motor tu tau. Ni scooter yang budak² punya, pastu ada karakter bapa carry anak dia naik basikal. This is Best Bro !

Siapa terer, cuba habiskan game ni. Nak game full, boleh main puas² di sini: www.totaljerkface.com/happy_wheels

Posted by Picasa

No comments:

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget