Friday, December 9, 2011

Masuk Laju, Keluar lambat.

Let's go for a little shopping !

* * *

PASARAYA FARLEY, BINTULU SARAWAK.

Shopping sikit je, tak banyak pun. Just untuk barang yang boleh buat perut kesayangan aku ni gembira. Kalau tak gembira mulalah bising buat bunyi. *Kruk Kruk*

Dah seronok beli macam-macam, duit pun ada, laju je la masuk. Disebabkan takut ambik barang terlebih, duit je yang tak lebih. Tu yang keluar pun lambat. Ha Ha Ha !

3 comments:

Saddila said...

dila nampak banyak air kotak dutch lady dekat belakang! sedapnya!!

Phat said...

haha..beli jgn x beli

Rozita Che Wan said...

enol, aku kenal bakul ijau tu weh..hahaha gigih ang bergambau ye

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget