Thursday, December 22, 2011

Happy Happy Family.

Helo~Hi~Malam Semua~Siang Semua~

Dah 3 tahun dia kahwin, happy je tengok kan. wahh~cantik. Dulu lagu dia pun best best jugak. Ni lah Elyana. Mesti korang ingat lagi kan. Alaa..yang suka bernyanyi kat atas pentas tak pakai kasut. Kaki ayam je. Sekarang mesti korang da ada ingatan balik. Tak hilang ingatan dah. Biasalah,bila dah kahwin mesti nak fokus pada keluarga kan. Happy sudah. =) Sekarang, Dah ada seorang anak. Best kan kalo dapat anak putih2x comel macam tu. Panjang Bulu mata dia. Heeee.

Comel pe Isteri yang tembam2 comel gitu.




Nama anak dia ni -Cinta Sumayyah-
Ohh..cinta cinta...












Dulu aku suka lagu Kalis Rindu dia tuh. Best wokkk !

*Credit all photos to Blog Elyana.
*Credit juga pada blog irenenadia marcello

7 comments:

CekbOlat-bOlat said...

comel kan.. brseri2.. montel jer..
^^ eh tak lme lagi awk plak.. haha

ZaroL said...

Ha Ha ! waaa...Lama lagi. Study pon lom abis... =)

syaidatie nurdilla said...

Best nyer tgok family dier..
Anak dier pon chomel.. @~@

Eza Boom Boom :) said...

^_^, dah ada anak dah rupanya.. :D, Eza memang slow sikit kalau bab artis ni. :P

p/s: orang sarawak jugak ek. Hehe. Salam kenalan :D

ZaroL said...

bukan org sarawak...tp study je kt srawak. =)

محمد رازيق said...

wah, dia da dpat anak.. thniah elyanan.. nice entri bro.. free2, jmput singgah blog.

C i k P i p i T e m b a m said...

comel gila kot... haha

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget