Friday, December 2, 2011

Hello My Boom-Boom !

Hi Hi Sub-Woofer ! Da lama jugak aku nak letak Black Box ni dekat bilik kolej aku. Ingatkan nak bawa dari rumah..tp...tp...tau-tau je la kalau bwk dari rumah ke sini naik flight. Memang hancus berkecai lah aku punye Black Box ni.
So, beli je yang baru. Dah nak abis sem nanti aku jual balik letewww. Heeee~~

Tak payah la nak brand-brand sangat. Bak kata Cikgu Marketing aku.

"Harga yang mahal pada satu jenama tu, kita membayar lebih untuk membeli nama sesuatu produk yang popular tu, tetapi kualiti hampir sama "

No comments:

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget