Saturday, January 7, 2012

Here we come SIMILAJAU





Hurmm~Dah lama betul aku tak pijak pasir pantai. Terasa lembut dan halusnya pasir pantai yang mencecah di tapak kaki aku. Tambah-tambah lagi bersama kawan kawan yang selalu bersama aku. A nice memory to keep me smile, bersama kawan kawan yang aku panggil.
KAWAN

Jom layan gambar.
malas nak taip panjang panjang. hehe.
So,

Let the pictures tell all about it


* * *




Abu & Aku
Konvoi 9 biji moto. 18 orang.

There we are. At Similajau River.
"Awas ! Ada Buaya"

Wan & Arif
Semangat Bercerita

Buaiii Lajuuu-Lajuuuu.
(*3*)


A Hundred years of tree.



Kenny Rogers BBQ



Last Sekali, dengan badan yang letih main futsal pantai, Jungle Tracking, BerBBQ, Ber Photoshoot. Singgah kat warung, Layan ABC Special. ABC + Aiskrim + Milo Tabur = Awesome !

THE END

Thanks sebab sudi baca entry saya Semua semua orang. (^_^)
Have a nice day.

2 comments:

Cikgu Jaja™ said...

these pictures, cool snap!

nak g jugak la taman negara tu

Phat said...

best rol aktiviti ko ni

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget