Monday, January 30, 2012

Malas tahap Kritikal.


Assalamualaikum.

Haishh. Aku rasa dah macam apa minggu cuti kali ni. Cuti Raya Cina. Memang rasa macam nothing lah minggu cuti aku nih. Bangun pagi-pagi pastu gosok gigi, on9 kejap...blink blink* dah tidur balik. Bangun petang masak makan on9 lagi baca entah jadah apa kat internet. Tido lagi. Memang Worthless betul. Tengok assignment list belambak, buat sikit je. Lepas tu sambung tido lagi. Hidup dipenuhi dengan tidur cuti seminggu aku ni. Memang rasa noob betul. Mana tak nya, tengok Handphone batery da kelip-kelip warning batery low. Malas jugak nak charging. Aiseyhhh. Apa nak jadi nih.


Muka pun da serabai nak pegi ladang.


You must change your attitude Zarol.
Come on. Go GO.

2 comments:

CekbOlat-bOlat said...

pemalas sehh !

haha.. muke pun cm dh mlas2.. sila buat fasial kasi segar =)

Teenager Housemaid said...

err..muka macam baru bangun tidur je tu..
eheheh..

yeah, you can change your attitude!
go GO! :DD

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget