Saturday, February 4, 2012

Camano Ni Jang, Seremban Dah Bertakung.



Pergi sana, Pergi sini. Dekat sana, Dekat sini. Tak boleh jadi nih, semua tempat dah bertakung. Haiyaaa...Howww mehh ~

Semalam 2 Feb 2012, Member aku call. Dia cakap "weh zarol, camano nih, semua tempat dah bertakung. Teh tarik pulak tu." Aku pun da blur*blur* Apehal la pulak si Kamal nih, bertakung? Teh tarik?. Then, aku tanya punya tanya. Rupa2 nya dia...dia nak balik umah tapi sadisss betul aku dengar suara dia.

"Banjir seyhh, abis satu town Seremban banjir. Ingatkan baru nak suruh kau jemput guna 4x4 wheel jiran kau tuh. Xpela. Hurmm"
Sedih je aku dengar tapi aku tak dapek nak nolong ni haa. Aku kat sarawak la brader. Pastu aku pun terkejut jugak, tak pernah pernah Town Seremban banjir cegitu, Banjir gila gila kaw kaw punyer ! Memang terkejut aku. Tak sangka la pulak.

Gambar ni sikit-sikit den kutip kt FB. Thx warga warga FB. (*3*)


KTM SEREMBAN
Fuhhh...Langsung tak nampak landasan keretapi tu.
Haaa..camano tu jang, tunggu jo la sampai koring. Mau subuh esok pun tak koring laei.


Ni kat parking bawah tanah wisma UMNO tu.
Hancur semua kereta masuk air.
Insurance tak cover bencana-bencana ni ye kakak - abang .


Okeyh...Jom pergi makan, air teh tarik awal2 da siap.
Nak refill pun boleyyy.

Hati2 bro bawak kereta tu, kang langgar lubang tah datang dari mana.
Rosak la pulak kt tengah2 banjir tu, satu lagi masalah.


Nampak tak papan iklan tu tulis apa?
Kalau nampak, gerenti korang lepas ni tak ada masalah.
HAHAHA

Thx bloggers and pembaca-pembaca sudi baca entry saya. =)

11 comments:

aKSARAfENDI said...

aritu kt kajang..this time kat seremban pulok..adoiii jgn kt ptrjaya banjir udah ler..

Miss Nadya said...

eh betul2 ka ni??

p/s :: sugar glider mmg comel..:)

ascil.punye.lah said...

hey kawan azriena! hushhh banjir banjir! bersedia hadapi.

CekbOlat-bOlat said...

hmm.. petanda kiamat kecil..

Cerciter Hana Niey said...

hmm.. airnya mmg cam teh tarik punya... HAHA XD

Tengs follow.. dh follow blik. =D

KizZ said...

Pergh giler arh..KTM dah jadi macam kolam renang versi keruh dah..

lieynanilaz said...

perghh...teruk gila banjir di seremban!!...

krunch2sa said...

uni-mates smua x jd balek sbb banjir nih....igt bleh balek awal...last2 balek ari jumaat gak....

Saddila said...

dah elok kan ?? jom tengok wayang kat term :) agaggaa

Cik tikah said...

dahsyatlah..

reen afny said...

pergh gilaa la. tak tahu pun seremban banjir. ingat kat kajang je banjir. huhu

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget