Wednesday, February 8, 2012

Sarawak Bodybuilder. Tegap dan Gempal !

Selak...selakk...selakk...bukan selak kain ok. aku konon konon selak page dekat internet ni mcm selak surat khabar la pulok. Then, aku terjumpa satu benda ni yang suka betul buat aku tenganga dan mata aku pun mula la. ke kiri...ke kanan. atas. bawah.

Aku ingatkan keturunan yang badan tegap2 seksi berkaki empat ni dah mati kebuluran. Rupa2nya hidup lagi. Perghh !! fuhh emm perghhh !

HIDUP LAGI BOHHH NATEY NIH !


Aku rasa natey ni dah telan berapa tan supplement untuk badan tegap dan gempal cam tu. Memang tak dinafikan. memang tegap. Memang mantop. Jeles aku tengok sebab dia berganda lagi besar dari aku. Aku ni kan kecik, apa la nak dibandingkan sangat. Natey je pown !

Natey ni asal nya dari Sarawak, aku jumpa orang sarawak post mendalah ni kt FB.
Seb bek la dia tak stay up kt sungai depan hostel aku ni. Fuhh !! Fuhh !
Memang tak salah la aku punya sangkaan kan, buaya sarawak ni giler besar. ok ! Makan pe aku pun taktau & taknak ambik tau.


Ni dia gambar sarawak bodybuilder

Okeyh....wa nak pergi salai daging buaya nih. Nak buat masak lomak cili api podeh2. Nak ke? meh cni alamat..den pos nanti yo. babaiii ~

5 comments:

Saddila said...

ouhh tidak! besar mcm zirafah wei!

kalah badan gua kalau mcm ni -_-

CekbOlat-bOlat said...

kahkahkah.. masak lomak cili api !
dok srawak loghat ekau tak ubah yo

cik Kartun said...

boleh telan 3,4 org CK -__-'

Miss Cadburry~ c(; said...

Bujang senang.. banyak kat Jong Crocodile Farm Kuching buaya besar2 mcm ni.. Huhuhu

aKSARAfENDI said...

besar bagak boye ni..klau la boye ni bole dimkn, cnfirm knduri 1 kg..

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget