Monday, February 13, 2012

Ben Ashaari Ajak Baca Blog Aku



Hi U alll...Hi Bro Ben Ashaari.

Blog aku ni simple saja..tak ada yang lebih tak ada yang kurang. Just story tentang aku punya aktiviti harian ataupun mingguan yang seronok. Dalam masa yang sama, aktiviti-aktiviti yang di post dapat jugak tempat2 yang seronok kita nak tengok dan kunjung, terutamanya di sekitar Sarawak. Sebab aku belajar kat sarawak.


Mungkin banyak lagi kekurangan dalam blog aku ni. Kebanyakan entry aku just untuk berkongsi bersama aktiviti dan lokasi yang menarik.

Itu saja...Thx all ! Singgah2 la Blog Ben Ashaari...best woo~
Chawww~

32 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu lama gak aku tak singgah blog ben ni

diarinadiaa said...

ok!!i terjah kat sini!!!..nice belog!
http://diarinadiaa.blogsot.com

Natasya Naslin said...

assalam .. hye gorgeous =)

follow dr link blog MR.Hyperactive Ben Ashaari =p

Fendy said...

Salam singgah n follow sini...
Salam perkenalan dari fendy

jemput singgah

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Lulu Caldina said...

Blog ni memang menarik.. salam kenal dari lulu...
keep it up ^__^
Inilah masanya untuk bertukar..

Diera Tekikushika said...

hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

deno said...

deno datang dari blog abg ben! done folow sini! :) jom ke blog deno... nak tak? heee (^_^)

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
Hehehe...Thanx ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Rocker Hearted Girl said...

Cantek belog! Bulat2.. :)

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Q E Q E N said...

Hey, i'm one of aten's friend.
hee
Tk sangka bf aten ado blog.
Btw
Keep it up ! :D

K O R I E said...

sy msuk sini sy tgok awek awk jea ;)

huhu, awek srawak kbanykkan comey2 jea .
Untunglah dia ;]

cik Lily said...

Hai, untunglah...klon scha mai singgah pulak.

aKSARAfENDI said...

untg le dpt blogger glemer promo blog..bkn sng nak dpt pluang nih..

Nyna said...

salam,,tanx 4 visit mine yahh:)blog awak ni best:0 done follow urs and jemput-II lah selalu ke blog saya:0

Yana Libra said...

thanx singgah blog saya ye~~ :)

Eema Eshya said...

yuhuuu Emma datang sini balik =) thanks coz visit my blog !!!

cinnamon.com said...

follow sini juga..tq..dr segmen BEN

DAH BAC ENTRI KAMU..

THUMB UP!

Masz Sidek said...

salam kenal....
membalas kunjungan dr segmen abg ben... follow sini...

nuyui a.k.a miss YUI said...

salam kenal..tq sggh ea..

t yui follow ~

Nadiah said...

blog yg comel..thanks lawat blog saya..dah follow awak.harap awak follow saya ye

nanieybarnieylurviey said...

follow sini balik... :)

cik comey said...

datang membalas kunjungan kt blog yg sweet nie....done follow..salam perkenalan...

Detektif Ans said...

follow awak balek. smart header :)

Arina Shamsul said...

tak ada yang lebih tak ada yang kurang= ngam2 la tu kan?ahaks..


sy dr segmen yg sama..:)

Azhafizah[フィザ] said...

terima kasih sudi singgah..
salam perkenalan dari sihatimerahjambu datang dari segmen Abg ben

azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

CikFi said...

dari segmen yang sama ^_^ ...

memang menarik....


http://hatinufid.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

nadia eshak said...

study sarawak ? study mane ? btw . sy dtg kunjung blog awak pulak . thanx singgah :)

Miss Red Apple said...

salam membalas kunjungan dari kebun epal.. :D terima kasih tuan blogger

9n0L4 said...

dari blog BA terus lepak sini & follow. lucky no 71. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

shairah said...

hyee..;)..baru jenjalan kat blog nie..hepr blogging to u..

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam..
maaf lambat buat lawatan balas~
terima kasih sebab follow pakcik ;)

ops! pakcik tak dapat nak follow sini pasai google kata ada error. apa2 pun pakcik dah bookmark sini. dah ok, pakcik follow ;)

pakcik agak sibuk. tu pasai mai lewat.
huhu..dan akan kembali ke rusia. maka jangan marah pakcik ya.erk..


Tahan air kencing punca kerosaKan buah pinggang dan pundi kencing


Entri segmen :

che ben ajak baca blog pakcik


p/s: kamu salah bagi link kat pakcik daa kat blog pakcik. nasib baik boleh datang via blogger profile. huhu

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget