Sunday, March 18, 2012

1st Gathering Of Geng Blogger Sengal (GBS)



Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Geng Blogger Sengal (GBS) mengadakan perjumpaan yang pertama antara Blogger GBS di Berjaya Times Square, Kuala Lumpur pada 17 March 2012.

Pertama sekali aku seronok tengok muka masing-masing masa gath tu. Walaupun aku tak dapat hadir sebab belum cuti sem n berada kt Sarawak nih. Aku tengok gambar pun da tau betapa happening nya gath korang. Oyeahh ! Awesome beb !

Insyaallah 2nd Gathering nanti...Aku nak join sekaki sepapat !
You're the best Bro !


Cantik kan?
Ni salah satu daripada Cenderahati untuk Blogger yang hadir ke gathering GBS.
Siap ada nama lagi..memang ter pergh ummm lah !

Ni la antara gadis-gadis GBS

Ohhh yeahh baby ! Jejaka-jejaka terhangat di pasaran nih.

Korang nak tau pose apa ni?
Ni la nama Pose GBS yang sengal-sengal. Oyeahhh.. We are the most SENGAL u know !


Moga hubungan antara blogger GBS ni bertahan dan menjadi lebih kenal antara satu sama lain dengan mengadakan 1st gathering ni.
(^__^)



5 comments:

fRaMe+LenSeS said...

amin2. mendoakan la. :D

nur_za said...

amin..mudah-mudahan..kitew pun xdpt pg..menci..best je tngk diorang..*mengalir air mata..

Selendang Merah said...

wah best tengok diowg semua...nice..hope nnt wat lg boleh sm join..^^

~pUaN nAd~ said...

wah!~besh nye leh gathering2 camni...;) salam kenal~

Mohd Norafzal said...

hahaha gedik tu la lenkali dtg hahaha :D insyaAllah next gath 17/10 :)

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget