Monday, March 12, 2012

Hadapinya Dengan Tenang.


Mulai hari ini dan minggu ini dan minggu hadapan bermulalah saat saat yang ditunggu-tunggukan. Peperiksaan Akhir untuk semester ke - 4 di UPMKB ini. Dengan berbekalkan ilmu yang dah dikutip dan difahami sepanjang proses pembelajaran dalam sem ni. Insyaallah, dapat jawab dengan lancar dan tenang.

Hope me success ! Fighting ! Daebak !

*Exam da dekat pun masih tengok Running Man lagi. Gila betul ! Ha Ha Ha ! Daebak !


12 comments:

ReeneeRaaid said...

owh.. tak tahu pun awk study kt situ jugak :)

sy senior awk la kiranye..

joey marcello said...

All the best!

ReeneeRaaid said...

Erm, sy 1st batch upmkb ms mula2 tempat tu bukak. so, it was like 8 years ago. hehehe! :)

but i do miss tanjung batu and kolej sri rajang :)

Fid"s said...

good luck...
selamat selamanya
jangan nakal nakal.

Saddila said...

good luck anoy!!

nurul ain said...

goodluck zarol.. amboiiii.. peminat RM ghupenyeee

Cik Nurul said...

gud luck! do the best k? ^^

Ain Dzaya said...

gud lak dude!


"Kenapa akak pakai niqab?".

cik apa saja said...

santek gmbr tersebut...btw, gud luck k :)

AiSyA LiEzA said...

smga bjaya yea.. ^_^ buat y terbaikk..

PrimaDonna Yuezuel said...

erk....study 1 tmpat la yerk...haha

PrimaDonna Yuezuel said...

sem 6 DPT...

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget