Thursday, March 29, 2012

KLCC TERBAKAR ?? | BERASAP ?? |

Huh ??
Biar betul !!
Imagine aku dah ke lain imagine aku. Fuhh~ aku imagine KLCC dah berapi-rapi pastu da senget sebelah, pastu jatuh ke bawah. =_=" Teruk bebeno imaginasi aku. Haha. Rupa-rupanya hanya asap je. Atas bantuan bomba yang speed laju punya, dapat la kawal asap tu sikit2. Semua orang berkumpul dekat luar KLCC untuk langkah berjaga-jaga.

Kejadian ni berlaku petang tadi dalam jam 5 ptg ke 6 ptg.
29 Mac 2012.






Harap2 KLCC sebagai Menara Berkembar Tertinggi di Dunia ni tetap tegap dan bertahan. =) Peace yoo~!

Kredit : Himpunan cerita (FB)

11 comments:

nur_za said...

hamboi2..imaginasi bukan men lagi dia

ZaroL said...

Kehkeh..Imagination is important. Without it..life is bored and nothin new. =D

Mrs.Yie said...

fuh..teringat maca peristiwa 11 september..mohon share ye dik :)

CikPuan Azizah said...

jijah pon ingat gitu..cuak sebenar..mujur la kebakaran kecik je.. hish kalau runtuh KLCC tu menakutkan je.. huhuhu nauzubillah..

ZaroL said...

kan? takut betul. Nasib baik semuanya selamat.

Cik FaRiZaM said...

alhamdulillah , semua selamat...

tq zarol singgah blog afasz.dah follow blog zarol ni

hyz said...

ko punya imagine dasyat sgt lah..... nasib x hangus sebelah kan?

ZaroL said...

Haha..Imagine tu imagine je.

MawardiYunus said...

hoh seram bro.. teringat peristiwa wtc.. ngeeeee

ABU said...

oh mcm ni la hari tu terbakar.. sib baik semua okay..

MaYa MustWany said...

imagine tinggi sgt tuh.
nsib baikla xde pe2..

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget