Thursday, March 1, 2012

Suai Kenal Blogger GBS

Assalamualaikum & Hey Allls (barat la sikit,hehe)

Terima kasih pada Tok Ketua Kampung GBS, Tok Ketua sangat berdedikasi orangnya. Usahanya untuk merapatkan hubungan antara Blogger GBS yang masih baru ataupun otai-otai dalam aktiviti blogger ni. Hasil usaha yang kita dapat di sini, kita dapat tambah kenalan baru2 yang superb sengal dan happening. Lastly, Tok Ketua pun buat Segmen Kenali Blogger GBS untuk anak-anak kampungnya.

Hasil pilihan Tok Ketua, ahli yang terpilih dalam segmen ini ialah NAIEMAH RAMLI.
Lepas dah interview, tanya punya tanya. Beliau pun bercerita, pada awalnya beliau buat blog ni just untuk suka-suka sahaja. Pengetahuan mengenai blogger beliau pun 0-0. Tetapi, punca semangat beliau datang bila berjumpa dengan kawannya. Kawan beliau terangkan syoknya berblogger ni.

Kawan : eh...kau ada blog tak?
Naiemah : Ada !
Kawan : Haaa...bagus2. Nak link blog hang.
Kawan : Hang aktif la blogger ea, jadi blogger ni best taw. Ramai member hang dapat kenal
nanti.
Naiemah : ok ok...tapi aku tak ada idea la nak designkan blog ni macam mana. Hang tolong la
la aku design ea.
Kawan : Orait....aku tolong . Nanti dah siap kita berblogging sama-sama ok ! =)

Dan dari situlah Naiemah Ramli mula semangat nak berblogging. Beliau juga mengambil masa untuk menyesuaikan diri dengan dunia blogger ini sebab beliau malu-malu meoww meowww orangnya. Samala macam aku muda2 dulu. hehehe.


Naiemah Ramli betul-betul mula aktif dalam blogging ni selepas tamat study dalam bulan 8 pada 2011. Beliau mula terokai macam-macam tentang blog ni. Entry beliau pula banyak mengisahkan peribadinya dan perkara yang pernah beliau lalui untuk dikongsi bersama dengan pembaca.
Samalah kita Naiemah Ramli. Just story about we through in life.

Beliau seorang paramedic...haha. bukan bukan. Naiemah study dalam kos Medical Laboratory Technology (*Search la kt google kalau nak tau, wa pun search taw =P) Beliau juga anak kelima dari lima adik beradik. Haa...Tu diaaa anak kedah ni anak bongsu rupanya.

Warna tema blog beliau warna purple purple gitu....Siap ada lips yang menggoda. aww aww~ Sekarang design tu dah jadi design tetap dalam blog beliau.
Nak tengok

Jom terjah blog


11 comments:

Saddila said...

terbaik :) simple like pimple :)

Phat said...

untung la review najwa latif GBS huhu

naiemah_ramli said...

hahaha...terbaik,ringkas padat...!!!
muhahaha...sbnarnya rmai yg design blog naiemah..dh brapa org dh designkn..tp yg tetap skrg AIDA lah ^_^


*terima kasih ^_^

Mohd Norafzal said...

weh ape ni tergantung??dasar pemalas ekau Zarol kahkahkah. Ni kira kencing tanpa berak je ni hahaha

ZaroL said...

tokkk, gua bab karang2 ayat ni lomah botoi. hehe

zareliqa afiqa said...

Sempoi~ hehehe :D

biela bell said...

oo..GBS group yer~~ ;)

Arra Ahmad said...

wooo.ini la naiemah..hihi

xila riston said...

oraitttt naiemah byk like je...huhu

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ok, i want to drop by to her blog!:)

Fid"s said...

all the best ....
good luck
selamat maju jaya

Macam-Macam Ada~

There was an error in this gadget